ShineTecs Polish met repair effect!

Het polishprogramma conserveert de lak en vult de poriën in de lak. Na de wassing wordt het ShineTecs polishproduct in een extra wasgang met het zachte SofTecs-wasmateriaal in de lak gewreven tot een hoogglans resultaat. De kleurneutrale Acrylionic beschermlaag hardt binnen enkele uren uit en hecht aan de lak. Bij elke polishbehandeling wordt de laklaag gladder met een meer en duurzame glans tot gevolg. Vuil hecht minder en de auto is makkelijker te reinigen. Tip: kies één keer per maand dit programma en de lak van uw auto blijft als nieuw!

Autowassen met Shinetecs bescherming met lakherstellend effect!

  • ShineTecs is een sterk geconcentreerd polymeer gebaseerd op de wereldwijde patentformule Acrylionic™ die uit dezelfde grondstoffen bestaat als de doorzichtige beschermlaag op auto’s. Het verwijdert vuil uit de poriën in de doorzichtige lak en tegelijkertijd versterkt het de lak met elke wasbeurt.
  • Bij regelmatig gebruik beschermt ShineTecs de lak tegen zure regen en voorkomt roestvorming en kleurvervaging door de zon.
  • Elke wasbeurt opnieuw zorgt ShineTecs voor een hoogglanzend oppervlak.
  • Regelmatig aanbrengen van ShineTecs versterkt de beschermende laag en geeft een ‘makkelijk-schoon-te-maken’ resultaat!
  • ShineTecs is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, niet corrosief en irriteert de huid niet.
1.Elke nieuwe autolak is in het begin een glad oppervlak. Licht kan maximaal reflecteren. De Auto glanst.
2.Bij alledaagse gebruik krijgt de oppervlakte van de autolak microscopische fijne inkervingen. Het reflecterende effect van de lak neemt af en daarmee ook de glans.
3.Bij het wassen met ShineTecs worden deze oneffenheden opgevuld. De kleurneutrale Acrylonic beschermlaag wordt binnen een aantal uren hard en blijft permanent op de lak zitten.
4.Door steeds te kiezen voor ShineTecs wordt het effect nog intensiever. Dit betekent dat met elke volgende wasbeurt de nieuwe beschermlaag nog sterker wordt. De autolak glanst weer als nieuw.

U KUNT IEDERE DAG TOT 21:00 UUR UW AUTO WASSEN!!