Raintecs Premium Wax

Hoogwaardige wax met kersengeur, schitterende glans en parelend effect. Dankzij het waterafstotende effect wordt de voorruit snel en van regenwater ontdaan door de rijwind op de snelweg. RainTecs biedt u beter zicht in de regen waardoor u veiliger en relaxed rijd in de regen.

RainTecs is de premiun-wax voor het aller beste resultaat!


Meer veiligheid - meer glans:

Met behulp van hoogwaardige productcomponenten geeft RainTecs aan elke autolak een ongekende glans. Door de geïntegreerde glansversterker ontstaat zo een diepe hoogglans. RainTecs verzorgt en beschermt de lak tegen agressieve weers- en milieu-invloeden en verlengt daarmee de levensduur van uw autolak.

RainTecs biedt de automobilist tevens een duidelijk beter zicht bij regen. Dankzij het uitgesproken pareleffect wordt de voorruit snel en veilig van het regenwater ontdaan tijdens het rijden. Een beter zicht biedt de automobilist een veiliger en relaxed rijden in de regen.


Zo werkt RainTecs:

Onbehandeld oppervlak

Voor het verwijderen van (grof) vuil in het gebruik van chemicaliën in de autowasinstallatie noodzakelijk. Hierdoor worden zowel de autolak als de ruiten hydrofiel, dat wil zeggen dat waterdruppels uitwaaieren over het oppervlak en het water erop blijft liggen.

Oppervlak behandeld met traditionele wax

Het gebruik van waterafstotende onderhoudsproducten verkleint het contactoppervlak tussen de waterdruppels en het voertuig-oppervlak, hetgeen het pareleffect vergoot.

Oppervlak behandeld met RainTecs

Met het innovatieve RainTecs wordt het waterafstotende effect nog sterker vergroot. Het pareleffect is hierdoor nog beter en vollediger, en zorgt hierdoor voor een perfect droogresultaat en een intensieve hoogglans.

U KUNT IEDERE DAG TOT 21:00 UUR UW AUTO WASSEN!!