Beter is het ideale wasprogramma bij onbestendig weer. Naast een uitgebreide voorwas, hoofdwas, velgenreiniging en bodemreiniging krijgt uw auto de speciale RainTecs behandeling, waarbij de lak een beschermlaag tegen overvloedige neerslag krijgt. Uw auto blijft met Beter lang stralen!

Uw auto wordt heen-en terug zorgvuldig gewassen met water en biologisch afbreekbare shampoo. De zijborstels staan bovendien tijdens het wassen schuin, in een automatisch aan het voertuig aangepaste hoek. Aan de voor- en achterzijde vindt een dubbele overlap plaats door zowel de dak- als zijborstels. Hierdoor wordt bij alle automodellen een perfect wasresultaat gegarandeerd. Uw auto wordt zorgvuldig gewassen met SofTecs® wasmateriaal. Dit bijzonder zachte, geschuimde polyethyleen reinigt ook gevoelige lak zonder de minste sporen na te laten. Daarom werd SofTecs® in de vergelijkende test "Wasmaterialen" door de Duitse ADAC uitgeroepen tot winnaar. 

 

 Drogen

Het water op uw auto wordt weggeblazen m.b.v. krachtige zijblaasmonden in het portaal en de FlexStream dakblaasmond die nauwkeurig de contouren van uw auto volgt. Aan de achterzijde zwenkt de dakblaasmond naar boven en beneden voor een optimaal droogresultaat. Tijdens dit proces worden de zijblaasmonden tijdelijk uitgeschakeld om werveling van waterdruppels op de achterzijde van uw auto te beperken. Zodra het portaal weer naar voren rijdt worden de zijblaasmotoren weer ingeschakeld.

 Wielwassen

De positie van de wielen wordt via infrarood lichtcellen afgetast. De draaiende borstels worden door middel van pneumatische cilinders naar de wielen geleid en wassen met een vooraf ingestelde aanlegdruk. Daarbij wordt de draairichting eenmaal gewisseld voor optimaal wasresultaat. Om de wielwassing te optimaliseren zijn de wielwasborstels met een geïntegreerde hogedruk-sproeiers uitgevoerd. Er wordt met ca. 70 bar druk en veel water ook de delen van de velgen gereinigd waar de roterende borstels niet kunnen komen. Voor het beste resultaat kiest u een programma met Wheelflash.

 Hogedruk voorwas

Tijdens de eerste gang van het portaal wordt grof vuil van de voor- zij en achterkant van uw auto ontdaan van los vuil en zand d.m.v. roterende turbo-nozzels met 70bar druk en veel water.

 Schuimvoorwas

De gehele auto wordt besproeid met fris ruikend schuim. Dit schuim weekt vastzittend vuil los zodat uw auto beter schoon wordt.

 Intensieve voorreiniger 

Effectieve reinigingschemie weekt tijdens het voorwassen in twee gangen het grove vuil los. Met de infraroodgestuurde, contourvolgende FlexStream dakblaasmond en de extra zijsproeiers wordt heel precies en efficiënt speciale warme reinigingschemie op het voertuig gesproeid. Speciaal geschikt voor vervuiling van bijvoorbeeld insecten.

Bodemreiniging 

De onderzijde van uw auto wordt met veel water met middendruk zorgvuldig ontdaan van strooizout en modder. Dit programma is sterk aanbevolen in de herfst, winter en voorjaar en helpt het tegengaan van roest.

 WheelFlash extra velgenreiniging  

Sproeisysteem voor zeer nauwkeurig opbrengen van velgenreiniger, ingebouwd systeem in de WheelJet 21" wielwassers. Eerst wordt de afstand van de wielborstels tot uw wielen gemeten waarna de wielborstels zich enigszins terugtrekken. Hierna rijdt het portaal verder en worden vervolgens uw velgen met de juiste hoeveelheid velgenreiniger exact ingeneveld. Dit programma geeft het best mogelijke wielwasresultaat en is speciaal bedoeld voor lichtmetalen velgen tot wel 21”. Tip: was uw auto elke 2 weken met dit programma en uw velgen blijven als nieuw!

 Intensieve hogedruk voorwas

Tijdens de eerste gang van het portaal wordt grof vuil van de voor- zij en achterkant van uw auto ontdaan van los vuil en zand d.m.v. roterende turbo-nozzels met 70bar druk en veel water. Tijdens de 2e gang worden tevens het front, motorkap, dak en achterzijde door in de Flexstream-dakblaasmond ingebouwde turbo-nozzels grondig gereinigd. Speciaal aanbevolen bij flinke vervuiling van bijvoorbeeld insecten, vogeluitwerpselen en ander wegvuil zoals strooizout.

 Best RainTecs premium wax 

Hoogwaardige wax met kersengeur, schitterende glans en parelend effect. Dankzij het waterafstotende effect wordt de voorruit snel en van regenwater ontdaan door de rijwind op de snelweg. RainTecs biedt u beter zicht in de regen waardoor u veiliger en relaxed rijd in de regen.


Tip: Was uw auto minstens één keer per twee weken.
Een schone auto rijdt fijner, behoudt zijn waarde en is beter zichtbaar in het verkeer.