Een snelle en goede oplossing voor een auto, die met een zekere regelmaat gewassen wordt. Wilt u een degelijk gewassen auto, die binnen vijf minuten weer droog en gereinigd de weg op kan? Kies dan voor Basis!

Uw auto wordt heen-en terug zorgvuldig gewassen met water en biologisch afbreekbare shampoo. De zijborstels staan bovendien tijdens het wassen schuin, in een automatisch aan het voertuig aangepaste hoek. Aan de voor- en achterzijde vindt een dubbele overlap plaats door zowel de dak- als zijborstels. Hierdoor wordt bij alle automodellen een perfect wasresultaat gegarandeerd. Uw auto wordt zorgvuldig gewassen met SofTecs® wasmateriaal. Dit bijzonder zachte, geschuimde polyethyleen reinigt ook gevoelige lak zonder de minste sporen na te laten. Daarom werd SofTecs® in de vergelijkende test "Wasmaterialen" door de Duitse ADAC uitgeroepen tot winnaar. 

Drogen

Het water op uw auto wordt weggeblazen m.b.v. krachtige zijblaasmonden in het portaal en de FlexStream dakblaasmond die nauwkeurig de contouren van uw auto volgt. Aan de achterzijde zwenkt de dakblaasmond naar boven en beneden voor een optimaal droogresultaat. Tijdens dit proces worden de zijblaasmonden tijdelijk uitgeschakeld om werveling van waterdruppels op de achterzijde van uw auto te beperken. Zodra het portaal weer naar voren rijdt worden de zijblaasmotoren weer ingeschakeld.

Wielwassen

De positie van de wielen wordt via infrarood lichtcellen afgetast. De draaiende borstels worden door middel van pneumatische cilinders naar de wielen geleid en wassen met een vooraf ingestelde aanlegdruk. Daarbij wordt de draairichting eenmaal gewisseld voor optimaal wasresultaat. Om de wielwassing te optimaliseren zijn de wielwasborstels met een geïntegreerde hogedruk-sproeiers uitgevoerd. Er wordt met ca. 70 bar druk en veel water ook de delen van de velgen gereinigd waar de roterende borstels niet kunnen komen. Voor het beste resultaat kiest u een programma met Wheelflash.

Hogedruk voorwas

Tijdens de eerste gang van het portaal wordt grof vuil van de voor- zij en achterkant van uw auto ontdaan van los vuil en zand d.m.v. roterende turbo-nozzels met 70bar druk en veel water.


Tip: Was uw auto minstens één keer per twee weken.
Een schone auto rijdt fijner, behoudt zijn waarde en is beter zichtbaar in het verkeer.