Wasprogramma Basis

Uw auto wordt heen-en terug zorgvuldig gewassen met water en biologisch afbreekbare shampoo. De zijborstels staan bovendien tijdens het wassen schuin, in een automatisch aan het voertuig aangepaste hoek. Aan de voor- en achterzijde vindt een dubbele overlap plaats door zowel de dak- als zijborstels. Hierdoor wordt bij alle automodellen een perfect wasresultaat gegarandeerd. Uw auto wordt zorgvuldig gewassen met SofTecs®

 Wassen

 Drogen

 Wielwassen

 Hoge druk voorwas

Wasprogramma Goed

Met het Goed programma geeft u de auto een stevige wasbeurt, waarbij ook de accessoires van uw auto onder handen genomen worden. Naast de SofTecs® wasbeurt voor het exterieur biedt het programma een speciale schuim voorwas om hardnekkig vuil te verwijderen.

 Wassen

 Drogen

 Wielwassen

 Hoge druk voorwas

 Schuim voorwas

 

Wasprogramma Beter

Beter is het ideale wasprogramma bij onbestendig weer. Naast een uitgebreide voorwas, hoofdwas, velgenreiniging en bodemreiniging krijgt uw auto de speciale RainTecs behandeling, waarbij de lak een beschermlaag tegen overvloedige neerslag krijgt. Uw auto blijft met Beter lang stralen!

 Schuim voorwas

 Bodemreiniging

 Intensieve hoge druk voorwas

 Wheelflash velgen reiniger

 Raintecs premium wax

Wasprogramma Best

Het top wasprogramma voor uw auto! Alle behandelingen uit het wasprogramma Beter zitten standaard in dit pakket. De plus aan het Best pakket is subliem: de ShineTecs formule zorgt voor een herstel van minuscule beschadiging van de autolak door het aanbrengen van een Acrylionic beschermlaag. Deze laag brengt de glans weer terug aan uw auto.

 Bodemreiniging

 Intensieve hoge druk voorwas

 Wheelflash velgen reiniger

 Raintecs premium wax

 Shinetecs polish repair effect

U KUNT IEDERE DAG TOT 21:00 UUR UW AUTO WASSEN!!