In Nederland en België is WashTec vertegenwoordigd door WashTec Benelux; een 100% dochter-onderneming van WashTec AG. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer, voor de Belgische markt is er een vestiging in Brussel. WashTec Benelux is marktleider en biedt haar klanten het complete productgamma van WashTec en after sales voor zowel WashTec als California Kleindienst en Wesumat wasinstallaties door middel van het dichtste servicenet van de Benelux.

Daarnaast levert WashTec een totaalpakket voor alles wat met autowassen te maken heeft. Zo is WashTec Benelux leverancier van accessoires als stofzuigers en mattenkloppers. Voorts heeft het de exclusieve vertegenwoordiging van de WashTec productlijn op het gebied van shampoos, waxen etc. WashTec Benelux beschikt over een eigen afdeling projectmangement waarmee de totale begeleiding van nieuwbouwprojecten gewaarborgd is. WashTec Benelux is een VCA** gecertificeerde onderneming hetgeen staat voor richtlijnen rondom veiligheid, gezondheid en milieu. Het certificaat is heden ten dage in de meeste gevallen een noodzakelijke voorwaarde om op bouw- en verbouw locaties te mogen werken.

De organisatie telt 51 medewerkers, stuk voor stuk vakmensen die zich uitsluitend met autowastechniek bezighouden. WashTec staat voor ervaring en know-how op het gebied van autowassen. WashTec is synoniem voor autowassen.

WashTec Benelux B.V.
Radonstraat 9
NL-2718 SV Zoetermeer

Tel.: +31/(0)79-36 83-720
Fax: +31/(0)79-3683-725

E-Mail: info@washtec.nl