Autowassen met klasse!

Voelt u zich lekker in uw vel in vieze kleren? Het antwoord laat zich raden. Hetzelfde geldt eigenlijk voor uw auto. Een stralende, schone auto geeft u hetzelfde gevoel als een passende outfit, heerlijk gewassen. En wat dacht u van de uitstraling? Uw auto valt op en komt weer helemaal tot zijn recht na een goede wasbeurt.

Carwash Veen zorgt voor u en uw auto. In de moderne wasstraat kunt u de auto laten verzorgen met verschillende reinigingstechnieken voor een optimaal resultaat. Terwijl u een kopje koffie drinkt, wordt de auto volgens de laatste methodes gewassen om in korte tijd weer stralend schoon de weg op te kunnen.

In de wasstraat wordt gewassen met textiele lappen voor een streeploos eindresultaat, wordt gebruikt gemaakt van een modern wateronthardingssysteem voor een vlekvrije droging en worden alleen de beste wasproducten voor uw auto gebruikt.

Bezoek Carwash Veen voor een grondige, veilige en milieuvriendelijke behandeling om uw auto weer te laten stralen!

 

De Carwash Veen formule is onderdeel van Autobedrijf A. van Rijswijk. Het bedrijf heeft als doelstelling de autorijder optimaal te laten genieten van zijn of haar auto. Het bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van jonge automodellen uit het betere segment.

Ook Carwash Veen deelt deze filosofie; u vindt altijd de optimale zorg voor uw auto. De wasstraat biedt vier aantrekkelijke wasprogramma's, afgestemd op de behoefte van de autobezitter. Denk aan bijvoorbeeld onze unieke ShineTecs en RainTecs formule. Deze programma's beschermen uw auto tegen respectievelijk de effecten van lakerosie en neerslag. En dat tegen aantrekkelijke tarieven!

Voor een duurzaam en optimaal resultaat kiest u de CashCard. U laat uw auto door het jaar regelmatig wassen bij Car Wash Veen. Naast deze goede verzorging van uw auto carrosserie profiteert u van een zeer aantrekkelijk tarief! 

Naast onze carwash kunt u ook gebruik maken van de zeer krachtige stofzuigers.

 Carwash Veen zorgt ervoor dat uw auto stralend schoon de wasstraat verlaat! 

 

        

 

"De wasstraat biedt vier aantrekkelijke wasprogramma's, afgestemd op de behoefte van de autobezitter".

 

U KUNT IEDERE DAG TOT 21:00 UUR UW AUTO WASSEN!!